// Usluge skladištenja robe i izdavanja magacinskog prostora Beograd Srbija | Skladišta Beograd
Vi ste ovde: NaslovnaSkladištenje

Skladištenje

Naš magacin i logistički centar se nalazi u Dobanovcima, ulica Beogradska br. 95 u neposrednoj blizini nove Dobanovačke petlje, u industriskoj zoni Dobanovci, u blizini železničke ranžirne stanice i carinske ispostave, gde su takođe locirani razni logistički centri i magacini poput firmi Pepsi Cola, Nelt, Nesttle Centroproizvd, Delhaize, Alca trgovina, Gebrude Waiser, Interevropa i sl.
Takva pozicija omogućava brzi i jednostavni pristup glavnim putnim pravcima u Srbiji: Auto Put smer prema Nišu i Šidu, Auto put za Novi Sad i dalje prema Subotici i izlazak na Ibarsku magistralu i smer prema Crnoj Gori.
Sam objekat je ukupne površine 1.600m2 i nalazi se na placu površine 40a, u osnovi je površine 800m2 dimenzija 20x40m i ima galeriju površine još 800m2.
Objekat je opremljen video nadzorom sa 16 kamera i back-up sistemom sa vremenskim snimanjem unazad do 60 dana.
Ugrađen je alarmni sistem nove generacije i eksternu podršku ugovorno obezbeđuje specijalizovano preduzeće „G4S“doo, takođe prisutno je i fizičko obezbeđenje-čuvar.
Higijena objekta i DDD zaštita(dezinsekcija, deratizacija, dezinfekcija) se sprovodi i regulisana je internim propisima.

U sklopu distributivnog centra rade obučeni i profesionalni radnici sa višegodišnjim iskustvom na poslovima prijema robe, sortiranja, odvajanja, dispečerske službe, službe transporta selidbi i isporuke.
Sve gore navedeno i sama činjenica da je magacin u našem vlasništvu, garantuje da su vaše uskladištene stvari sigurne i obezbeđene na najkvalitetniji načain.

KONTAKT TELEFON 064 640 1115
i 064 640 1116
RADNO VREME 00-24h