// Selidbe stanova i kuća Beograd i Srbija | Kompletne usluge preselenja vašeg doma
Vi ste ovde: NaslovnaSelidbeSelidbe stanova

Selidbe stanova

FORMA Logistika nudi uslugu svih vrsta selidbi. Naša transportna i logistička mreža pokriva teitoriju cele Srbije i sve pogranične zemlje u okruženju.
Posedujemo 21 teretno vozilo adekvatno opremljeno za siguran i bezbedan transport i selidbe svih vrsta roba .
Forma Logistika pruža svojim klijentima potpunu sugurnost i tačnost transporta i selidbi , jer sav transport radi sa sopstvenim vozilima i obučenim radnicima.
Za našu firmu rade obučeni radnici koji u ovom poslu imaju višegodisnje iskustvo na poslovima selidbi i transporta. Naši zaposleni uradiće sve potrebne pripreme za selidbu od demontaže, montaže, pakovanja, prnosa i transport vašeg nameštaja.
Vršimo transport i selidbe nameštaja, kancelariske opreme, antikviteta i ostalih stvari. Obezbeđujemo sav materijal potreben za sigurnu i bezbednu selidbu, od kartonskih kutija, rol kartona, folija do sanduka za selibe i transport stvari velike vrednosti.

Za selidbu stana ili kuće, kontaktirajte nas putem formulara za besplatnu procenu selidbe koji je na našem sajtu ili pozivom na telefone 011/8468375; 063/244186.
Dispečeri Forme Logistika izaći će na teren i uraditi besplatnu procenu selidbe stana – kuće.
Raspolažemo transportnim vozilima svih vrsta, gabarita i nosivosti, obučenim radnicima i u mogućnosti smo da proces selidbe realizujemo kvalitetno i u vreme koje vam najviše odgovara.
Zaštita stvari za selidbu, demontaža, montaža i sve ostale usluge se obavljaju u dogovoru i sa potrebama klijenta.
Dodatna garancija i sigurnost u samoj selidbi je i činjenica da su naši radnici i monteri konstantno upošljeni i obučeni na poslivima isporuke i montaže nameštaja kroz maloprodajnu mrežu salona nameštaja koje poseduje Forma Logistika.

Forma Logistika poseduje osnovno osiguranje robe u transportu a po potrebi i zahtevu klijenta omogućavamo i dodatno osiguranje za konkretni transport i selidbu.
Svojim klijentima nudimo i mogućnost da putem GPS-a i interneta u svakom trenutku provere gde se nalazi vozilo koje transportuje njihove stvari.

KONTAKT TELEFON 064 640 1115
i 064 640 1116
RADNO VREME 00-24h