// Selidbe poslovnih prostora, kancelarija i opreme | Kompletne usluge preselenja vaše kompanije
Vi ste ovde: NaslovnaSelidbeSelidbe poslovnih prostora

Selidbe poslovnih prostora

FORMA LOGISTIKA nudi uslugu svih vrsta selidbi. Naša transportna i logistička mreža pokriva teitoriju cele Srbije i sve pogranične zemlje u okruženju.
Posedujemo 21 teretno vozilo adekvatno opremljeno za siguran i bezbedan transport i selidbe svih vrsta roba .
Forma Logistika pruža svojim klijentima potpunu sugurnost i tačnost transporta i selidbi , jer sav transport radi sa sopstvenim vozilima i obučenim radnicima.
Za našu firmu rade obučeni radnici koji u ovom poslu imaju višegodišnje iskustvo na poslovima selidbi i transporta. Naši zaposleni uradiće sve potrebne pripreme za selidbu od demontaže, montaže, pakovanja, prenosa i transport vašeg nameštaja.
Vršimo transport i selidbe nameštaja, kancelarijske opreme, antikviteta i ostalih stvari. Obezbeđujemo sav materijal potreben za sigurnu i bezbednu selidbu, od kartonskih kutija, rol kartona, folija do sanduka za selibe i transport stvari velike vrednosti.

Preselita vašu firmu, kancelariju Ili poslovni prostor u najkraćem mogućem roku sa Forma Logistika.
Forma Logistika odgovoriće u potpunosti na sve zahteve vezane za selidbe firmi, poslovnog prostora, kancelarija. Ukoliko selidbu poslovnog prostora poverite nama, napravićemo detaljan plan selidbe i na taj način sam proces selidbe će biti jednostavan i lak.
U dogovoru sa klijentima selidbe firmi možemo realizovati u neradne dane ili dane vikenda kako proces proizvodnje ili svakodnevne poslovne aktivnosti ne bi bile remećene.
Bezbedne, brze i profesionalne selidbe firmi poslovnog prostora sa obučenim kadrom za poslove selidbe. Profesionalan pristup poslu i obučeni radnici, spremni su za realizaciju svih vrsta selidbi.
Kontaktirajte nas, izaćićemo na teren i izvršiti besplatnu procenu i ponudu selidbe.
Dodatna garancija i sigurnost u samoj selidbi je i činjenica da su naši radnici i monteri konstantno upošljeni i obučeni na poslovima isporuke i montaže nameštaja kroz maloprodajnu mrežu salona nameštaja koje poseduje Forma Logistika.

Napravite dobar izbor – poverite selidbu firme Formi Logistika, firmi sa višegodišnjim iskustvom, vrednim i odgovornim radnicima.
Forma Logistika poseduje osnovno osiguranje robe u transportu a po potrebi i zahtevu klijenta omogućavamo i dodatno osiguranje za konkretni transport i selidbu.
Svojim klijentima nudimo i mogućnost da putem GPS-a i interneta u svakom trenutku provere gde se nalaze njihove stvari.

KONTAKT TELEFON 064 640 1115
i 064 640 1116
RADNO VREME 00-24h