// Selidbe antikviteta, umetnina i retkih predmeta Beograd i Srbija | Profesionalno i sigurno
Vi ste ovde: NaslovnaSelidbeSelidbe antikviteta

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta spadaju u najzahtevnije selidbe, jer je reč o selidbama retkih predmeta i umetnina velike vrednosti . Obzirom da se uglavnom radi o unikatnim umetninama, svaka eventualna šteta retko je nadoknadiva.
Upravo zbog toga sa posebnom pažnjom pristupamo ovakvim selidbama i u stanju smo da garantujemo vrhunski kvalitet usluge, što potvrđuju i reference i preporuke koje imamo.
Forma Logistika organizuje profesionalne selidbe antikviteta savremenom opremom i vozilima koja garantuju sigurnost transporta. Iskustvo naših zaposlenih takođe garantuje da će pakovanje i priprema antikviteta za transport biti urađena prema vrhunskm standardima.
Da bi Vaše najvrednije stvari bezbedno putovale i sigurno bile isporučene na željenu adresu pored osnovne usluge transporta i isporuke nudimo:

PAKOVANJE
UTOVAR/ISTOVAR
PRIPREMA DOKUMENTACIJE I DOZVOLA
CARINSKE PROCEDURE

Osnovno i dodatno osiguranje
Forma Logistika poseduje osnovno osiguranje robe u transportu a po potrebi i zavisnosti od antikviteta koji se transportuje omogućavamo i dodatno osiguranje za konkretni transport i selidbu.

Usluge skladištenja
Ukoliko želite da Vaš stilski nameštaj, slike ili druga dela od vrednosti čuvate na bezbednom mestu gde će biti profesionalno i efikasno zaštićene, nudimo Vam naše skladište.
Skladište Forma Logistika je opremljena savremenom bezbednosnom opremom , od alarma, video nadzora sa čuvanjem video zapisa do fizičkog obezbeđenja. Moramo da napomenemo da se temperatura u magacinu može strogo kontrolisani.
Svojim klijentima nudimo i mogućnost da putem GPS-a i interneta u svakom trenutku provere gde se nalazi vozilo koje transportuje njihove stvari.

KONTAKT TELEFON 064 640 1115
i 064 640 1116
RADNO VREME 00-24h