// Pakovanje i zaštita nameštaja prilikom selidbe | Osiguranje robe u transportu
Vi ste ovde: NaslovnaSelidbePakovanje i zaštita

Pakovanje i zaštita

Forma Logistika nudi kompletnu uslugu pakovanja i pripreme Vaših stvari za selidbu bilo da se radi o selidbi stambenog ili selidbi poslovnog prostora. Posedujemo različite vrste kutija za pakovanje.

Naš profesionalni tim obučen za pakovanje, demontažu, montažu, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Prilikom pakovanja vaših stvari, koristimo odgovarajuću ambalažu i sredstva za zaštitu stvari, kartonske kutije raznih veličina, džakove, streč foliju, debelu foliju, foliju sa vazdušnim ispunama, razne vrste papira i kartona, tako da su stvari u potpunosti bezbedne tokom selidbe. Dobro upakovane stvari selimo našim vozilima koji su takođe tapacirani, i stvari su u njima zaštićene od oštećenja.

Ukoliko želite da sami spakujete i zaštitite pokućstvo ili kancelarijski nameštaj, mi Vam možemo ponuditi kutije i sav neophodni materijal za pakovanje. Sve što Vam je potrebno za pakovanje i zaštitu isporučićemo na Vašu adresu.

Forma Logistika poseduje osnovno osiguranje robe u transportu a po potrebi i zahtevu klijenta omogućavamo i dodatno osiguranje za konkretni transport i selidbu.

KONTAKT TELEFON 064 640 1115
i 064 640 1116
RADNO VREME 00-24h